Verhuur

Hebben jullie al inspiratie opgedaan om jullie trouwfeest aan te kleden? Zijn jullie naar een bepaalde sfeer of item opzoek? Maar missen jullie nog de juiste styling items om de sfeer door te voeren op jullie dag? Gaan jullie voor bohemian, festival vibe of voor modern en chique of wellicht een combinatie van beide?

Bloemenzo Joyce verhuurt alles voor jullie bruiloft. We bemachtigen regelmatig unieke styling items, waar we jullie bruiloft helemaal mee af kunnen stylen.  Met veel zorg en liefde heb ik het assortiment van stylingsitems uitgezocht en deze worden constant

aangevuld! Van mooie vintage meubels, tot toffe backdrops en mooie tapijten, allemaal speciaal voor jullie uitgezocht!

Ik ben verliefd op buiten bruiloften in het bos, op het strand of gewoon midden in het weiland, hoe gekker hoe mooier, ik regel het voor je! Doordat we de bloemen en styling voor jullie verzorgen, ontzorgen wij jullie compleet en hoeven jullie alleen nog maar te genieten!

Let's get Married

Congrats!

Jullie gaan trouwen

Vraag de brochure aan >>>

liever alleen trouwdecoratie huren?

Op zoek?

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe styling items. Zijn jullie opzoek naar iets speciaals? Laat het mij dan vooral weten en ik ga op zoek!

contact >>

styling  items

Laten we samen de liefde vieren

Love can change the world in a moment

weddings

Bekijk meer inspirtie >>>

Meer weten?

vraag de brochure aan

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en mijn beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in en ik stuur jullie mijn brochure toe!

Dankjewel! Ik stuur de brochure zo snel mogelijk naar je op.

It was always you