Verhuur

Zijn jullie naar een bepaalde sfeer of item opzoek? Maar missen jullie nog de enkele styling items om de juiste sfeer door te voeren op jullie dag? Gaan jullie voor bohemian chique, een festival vibe of een minimalistische bruiloft, midden in een weiland, op het strand of in het bos, of misschien wel een combinatie?

Wij verhuren alles voor jullie bruiloft! We bemachtigen regelmatig unieke styling items, waar we jullie bruiloft helemaal mee af kunnen stylen.  Met veel zorg en liefde wordt het assortiment van styling items uitgezocht en deze worden constant aangevuld! 

Van mooie vintage rotan meubels, toffe backdrops, klapstoeltjes voor de ceremonie, mooie tapijten, prikkabels voor extra verlichting en sfeer, tot kaarsenhouders, kussens en nog zoveel meer! 

Heb je vragen over het huren van onze verhuur items? Bekijk dan onderaan deze pagina de FAQ met meest gestelde vragen. Deze heb ik alvast voor jullie beantwoord. Staat de juiste vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op!

Let's get Married

Congrats!

Jullie gaan trouwen

Download hier de brochure >>>

liever alleen trouwdecoratie huren?

binnenkort komt onze webshop online!

Op zoek?

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe styling items. Zijn jullie opzoek naar iets speciaals? Laat het mij dan vooral weten en ik ga op zoek!

contact >>

styling  items

01. Hoe kan ik de verhuur items uitzoeken voor onze dag?


Op onze Instagram pagina @bloemenzo_verhuurt vind je een sfeerimpressie van onze verhuur items. Binnenkort komt onze verhuur webshop online, waarin alle items duidelijk en per categorie genoteerd staan!

02. Hoelang huur ik de verhuur items?

Jullie huren de styling items voor 3 dagen met uitzondering van de zondag (ophalen/bezorgen, gebruiken en terugbrengen/ophalen door ons). Wij zijn alleen aanwezig op afspraak en werken met vaste haal- en breng dagen.

Veelgestelde Vragen

03. Zetten jullie de spullen klaar?


Wij leveren onze verhuur items af op de door jullie gewenste locatie. Na levering zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de styling items. Jullie zorgen er zelf voor dat ze op de juiste plek komen te staan. Mochten de items op locatie ‘overnachten’ dan zorgen jullie ervoor dat ze beschermd en droog staan.

Heb je liever dat wij de items voor jullie stylen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

04. Is het ook mogelijk om een stretchtent te huren?Nee, helaas! Maar wat zijn ze gaaf hé? Helaas hebben wij deze niet in ons assortiment. Echt een sfeervolle toevoeging op jullie dag het helpt tegen de warmte, maar ook tegen de regen en kou. Wel werken wij hiervoor met een vaste partner samen. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Laten we samen de liefde vieren

Love can change the world in a moment

weddings

Bekijk mijn portfolio >>>

Meer weten?

download hier mijn gratis brochure

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en mijn beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in en download de GRATIS brochure!

Dankjewel! Klik op de button om de brochure te downloaden:

download brochure »

It was always you