Omdat ik al een aantal jaar bruidswerk en bloemwerk op locatie lever, merkte ik regelmatig aan bruidsparen, dat ze ook graag hun trouwdag gestyled wilden hebben, ik ben daarop ingesprongen. Het begon te kriebelen, hoe mooi zou het zijn als ik mijn bruidsparen een totaalconcept kan aanbieden? Persoonlijk bloemwerk, met oog voor detail en styling op locatie en daar was de verhuurdecoratie geboren. Dat allemaal met de mooiste bloemen, materialen, structuren, geuren en kleuren. Echt een feestje en elke keer weer een geniet momentje als alles samen komt.

Mijn stijl omschreef ik als: Persoonlijk, Bohemian, Romantisch, een stoere touch en dat allemaal met een festival vibe. Zien jullie het al voor je?

Past mijn stijl bij jullie? Neem dan contact met mij op en vraag de online brochure aan!

Vanaf mijn 15e werk ik al in de bloemen. Eerst als weekendhulp tijdens mijn opleiding en later als vaste medewerkster. Ik werkte bij verschillende bloemenwinkels, voordat ik voor mijzelf begon, want ik dacht, dat kan ik zelf ook! Al snel daarna starte ik met Bloemenzo. Een verzamelnaam voor van alles wat te maken heeft met bloemen.

Joyce meijer

About Me

Op de basisschool riep ik het al, ik word later bloemiste en ik wil graag een eigen bloemenwinkel. Niet wetende dat een flink aantal jaren later, deze droom werkelijkheid werd. Ik kreeg de mogelijkheid om samen met Lars de KamperFlora over te nemen. Elke dag met een glimlach naar mijn werk en dat op loopafstand, dat had ik echt nooit gedacht!

Een dag zonder bloemen, is een dag niet geleefd! Ik moet hoe dan ook altijd bloemen in huis hebben, zonder kan ik echt niet!

‘Do what makes you happy, because dreams come true!'

Liefs, Joyce

Nice to meet you

Ik ben een echte ondernemer, workaholic en hondenmoeder. In onze (schaarse, vrije tijd) gaan wij namelijk graag op pad met onze lieve chocolade bruine Labrador Ella. Lekker de natuur in, ontspannen een hapje en een drankje doen. Ik kan er niks aan doen, maar ik ben gewoon gek op mijn werk. Ik doe wat ik het allerliefste doe, mensen blij maken met bloemen en als ik dan een glimlach op het gezicht van mijn klanten zie, dan ben ik zelf ook helemaal happy.

At your service :)

kamperflora

Een jaar geleden kwam mijn droom uit, een eigen bloemenwinkel. Die wij samen (ja, samen) runnen. Dat doen en kunnen wij niet alleen. Samen met ons geweldige team, was en is dit niet mogelijk. Want ik wil natuurlijk wel zoveel mogelijk bruidsparen blijven voorzien van de mooiste bruidsbloemen.

Mijn droom

Ik ben Joyce, 27 jaar, ik woon in het mooie Kampen en ik ben verliefd op bloemen en alles wat te maken heeft met trouwen. Wel ben ik al 9 jaar gelukkig in de liefde met mijn vriend Lars. Mijn steun en toeverlaat. Die af en toe wel eens gek van mij wordt (misschien wel heel erg vaak), wanneer ik weer met de nieuwe ideeën kom. Ik ben altijd super enthousiast, als ik weer iets tofs heb bedacht of mag uitwerken voor mijn bruidsparen!

Dit ben ik

HOW THE ADVENTURE BEGAN

Meer weten?

download hier mijn brochure

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en mijn beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in en ik stuur jullie mijn brochure toe!

Dankjewel! Klik op de button om de brochure te downloaden:

download brochure »