Omdat ik al een aantal jaar bruidswerk en bloemwerk op locatie lever, merkte ik regelmatig aan bruidsparen, dat ze ook graag hun trouwdag gestyled wilden hebben,  ik ben daarop ingesprongen. Het begon te kriebelen, hoe mooi zou het zijn als ik mijn bruidsparen een totaalconcept kan aanbieden? Persoonlijk bloemwerk, met oog voor detail en styling op locatie en daar was de verhuurdecoratie geboren. Dat allemaal met de mooiste bloemen, materialen, structuren, geuren en kleuren. Echt een feestje en elke keer weer een geniet momentje als alles samen komt.

Mijn stijl omschrijf ik als: Persoonlijk, Bohemian, Romantisch, een stoere touch en dat allemaal met een festival vibe. Zien jullie het al voor je?

Past mijn stijl bij jullie? Neem dan contact met mij op of vraag de online brochure aan!

Vanaf mijn 15e werk ik al in de bloemen. Eerst als weekendhulp tijdens mijn opleiding en later als vaste winkel medewerkster. Ik werkte bij verschillende bloemenwinkels, voordat ik voor mijzelf begon. Al snel daarna starte ik met Bloemenzo, want ik dacht wat ik hier doe, kan ik zelf ook! Bloemenzo een verzamelnaam voor van alles wat te maken heeft met bloemen.

Joyce meijer

About Me

Op de basisschool riep ik het al, ik word later bloemiste en ik wil graag een eigen bloemenwinkel. Niet wetende dat een flink aantal jaren later, deze droom werkelijkheid werd. Ik kreeg de mogelijkheid om samen met Lars (mijn vriend) de KamperFlora over te nemen. Elke dag met een glimlach naar mijn werk en dat op loopafstand, dat had ik echt nooit gedacht!

Een dag zonder bloemen, is een dag niet geleefd! Ik moet hoe dan ook altijd bloemen in huis hebben, zonder kan ik echt niet!

‘Do what makes you happy, because dreams come true!'

Liefs, Joyce

Nice to meet you

Ik ben een echte ondernemer oftewel workaholic en honden moeder. In mijn (schaarse) vrije tijd ga ik graag naar het bos om lekker te wandelen met onze lieve chocolade bruine Labrador Ella. Lekker de natuur in, even ontspannen. Ik hou ervan om met vriendinnen een hapje en een drankje te doen op het terras. Ik kan er niks aan doen, maar ik ben gewoon gek op mijn werk. Ik doe wat ik het allerliefste doe, mensen blij maken met bloemen en als ik dan een glimlach op het gezicht van mijn klanten zie, dan ben ik zelf ook helemaal happy.

At your service :)

kamperflora

Drie jaar geleden kwam mijn droom uit, een eigen bloemenwinkel op Kampen Zuid. Die wij samen (ja, samen) runnen. Dat doen en kunnen wij niet alleen. Samen met ons geweldige team, was en is dit niet mogelijk. Binnenkort komt hier een tweede winkel, in het centrum van Kampen bij.

Mijn droom

Ik ben Joyce, 29 jaar, ik woon in het mooie Kampen en ik ben verliefd op bloemen en alles wat te maken heeft met trouwen. Ik ben al 10 jaar gelukkig in de liefde met mijn vriend Lars, mijn steun en toeverlaat. Die af en toe wel eens gek van mij wordt (misschien wel heel erg vaak), wanneer ik weer met de nieuwe ideeën kom. Ik ben altijd super enthousiast, als ik weer iets tofs heb bedacht of mag uitwerken voor mijn bruidsparen!

Dit ben ik

HOW THE ADVENTURE BEGAN

Meer weten?

Ja! Wij ontvangen graag per mail meer informatie over de mogelijkheden

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en onze beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in! Wij doen ons best op jullie vragen binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 

Bedankt voor jullie bericht!
 Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Liefs,
Team Bloemenzo