Made with love

My work

Lieve woorden

reviews

stuur jouw review »

Fleur en mitchel

"Joyce heeft de bloemen voor onze bruiloft verzorgd. In het kennismakingsgesprek hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en deze heeft ze fantastisch vormgegeven. Prachtige bloemstukken!"

maaike en peeber

"Joyce denkt fantastisch mee en levert uiteindelijk a piece of art! Prachtig!"

Roos en Noah

"Voor de aankleding van onze bruiloft heeft Joyce prachtig werk geleverd! Het was zo veel mooier dan dat we in gedachten hadden! Daar bij was het contact erg persoonlijk en dacht ze goed mee met onze wensen."

Sanne en Jurrian

"Joyce heeft de bloemen op onze bruiloft verzorgd en daar waren wij heel erg blij mee! Ik was opzoek naar een uniek boeket die zou passen bij mijn jurk, kapsel en make-up. Joyce dacht met ons mee en uiteindelijk kreeg ik een prachtig boeket! We zouden haar zeker aan andere bruidsparen aanbevelen."

Marijke en Johan

"Wat een prachtige bloemstukken heeft Joyce gemaakt voor onze trouwdag! Ik vertrouwde volledig op haar creativiteit en het was boven verwachting! Ze heeft een bloemstuk voor op de trekker gemaakt, een droogbloemen guirlande voor op de auto, een haarkam met droogbloemen voor in mijn haar en een boeket. Echt prachtig! Dank je wel Joyce!"

Danielle

"Wat een prachtige bloemstukken heeft Joyce gemaakt voor onze trouwdag! Ik vertrouwde volledig op haar creativiteit en het was boven verwachting! Ze heeft een bloemstuk voor op de trekker gemaakt, een droogbloemen guirlande voor op de auto, een haarkam met droogbloemen voor in mijn haar en een boeket. Echt prachtig! Dank je wel Joyce!"

Melissa en William

We waren zo blij met jou hulp en prachtige bloemen, iedereen had het erover!

"We hebben Joyce de bloemen laten verzorgen voor onze bruiloft en daar hebben we zeker geen spijt van! Joyce wist precies onze wensen om te zetten in prachtige bloemstukken.. Daarnaast is de manier van communiceren van Joyce ook nog eens helder, open en vriendelijk en daardoor zeer prettig. Twijfel niet om je opdrachten bij Bloemenzo te neer te leggen want je zal er geen spijt van krijgen!"

Marthe en Leo

Emily en Erik-Jan

"Het is al een feestje om bij Joyce te komen brainstormen in haar eigen zaak. Wij hadden gelijk het vertrouwen dat het helemaal goed ging komen! Dit was ook helemaal het geval. De bloemen en decoratie waren precies zoals wij ze voor ogen hadden. Nou of misschien wel mooier! Dankjewel Joyce, jij hebt onze dag een stukje mooier gemaakt."

Lisan en Ignaece

"Wat een lieve meid! Vooraf wat foto's per mail doorgestuurd om onze ideeën kenbaar te maken. Vervolgens hebben we met een belafspraak bekeken hoe mijn trouwboeket eruit zou komen te zien. Daarnaast hebben we ook de opties besproken voor corsages en de aankleding op locatie. Als je verliefd kan zijn op je trouwboeket, dan was ik smoor!"

Nathalie en Tim

“Voor de aankleding van onze bruiloft heeft Joyce prachtig werk geleverd! Het was zo veel mooier dan dat we in gedachten hadden! Daar bij was het contact heel erg persoonlijk en dacht ze goed mee met onze wensen.”

“Joyce, echt onwijs bedankt voor je bijdrage aan onze prachtige dag! Het had er echt niet mooier uit kunnen zien.”

anouk en tom

“Joyce is lief, gezellig en geïnteresseerd! Ze reageert snel enthousiast op mails, dacht goed mee, was hierin ook eerlijk. Ze heeft duidelijk veel verstand van haar vak! Joyce, ga zo door, want je bent en doet het geweldig! Het was boven verwachting! Je hebt prachtig werk geleverd. Niet alleen wij, maar ook de gasten waren zeer onder de indruk.”

Joanne en Rodney

Melissa en William

“We waren zo blij met jouw hulp en prachtige bloemen, Iedereen had het erover!”