Styling

Omdat iedere bruiloft anders is, dus uniek (Yes, daar houden wij van), is mijn styling op aanvraag. Ik maak graag een passende, op maat gemaakte offerte voor jullie bruiloft. Er zeker van zijn dat ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan alvast contact met mij op en vraag naar mijn beschikbaarheid. Het is mogelijk om jullie datum alvast te reserveren, zo zijn jullie er zeker van, dat ik het bloemwerk en de styling verzorg op jullie dag!

Omdat bloemen de styling afmaken en sfeerbepalend zijn, zorgen wij dat er een totaal plaatje ontstaat en werken wij met de mooiste combinaties. We love it!

Samen met jullie bekijken we de locatie, want dan pas  komen we tot de mooiste styling concepten! Let’s go! Mijn bloemwerk is samen met de styling maatwerk. Wat zorgt, dat ieder stylingconcept uniek is. 

Let's get Married

Congrats!

Jullie gaan trouwen

Download hier de brochure >>>

Let's do what we love and do a lot of it

Omdat de bloemen de styling afmaken en sfeerbepalend zijn, zorgen wij dat er een totaal plaatje ontstaat en werken wij met de mooiste combinaties. We love it!

Laten we samen een kopje koffie of thee drinken in mijn winkel KamperFlora!

Om elkaar te leren kennen en ik super benieuwd ben naar jullie wensen en ideeën. Plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Geheel vrijblijvend bekijken we samen jullie trouw- en/of feest locatie en jullie dagindeling, om zo tot de mooiste stylingconcepten te komen. Uiteraard kunnen we elkaar ook spreken via Skype of per telefoon, maar face to face is veel leuker en persoonlijker. Jullie kunnen dan gelijk onze verhuur decoratie bekijken! Let’s go!

Na ons kennismakingsgesprek ontvangen jullie binnen drie weken een uitgebreide offerte (die 14 dagen geldig is), met alles wat wij hebben besproken. Bij het akkoord gaan met de offerte, ontvangen jullie de factuur met aanbetaling van 50% van het totaal bedrag. Zodra de aanbetaling ontvangen is, zetten wij jullie datum vast in onze agenda! 

We plannen samen een locatiebezoek om alle verdere details te bespreken. 

Wat mag en kan wel op locatie, zijn er speciale voorwaarden van de locatie waar wij rekening mee moeten houden? We bespreken en bekijken de verschillende opties, waarna jullie de keuze maken uit de verschillende mogelijkheden, die we hebben bedacht. Jullie krijgen de definitieve offerte binnen 3 weken, waarin er twee aanpas rondes zijn, daarna zal deze definitief zijn. 

Zijn jullie akkoord met de offerte? Dan sturen wij een maand voor jullie bruiloft de tweede factuur toe, welke voorafgaand aan jullie dag voldaan moet zijn. 

Everything is ready, let’s celebrate love!

Op jullie trouwdag heeft jullie ceremoniemeester, voor de styling en het bloemwerk, één aanspreekpunt, waar zij met vragen terecht kunnen. Afhankelijk van het stylingplan, komen wij de dag van te voren of op de dag zelf opbouwen. Dit geldt ook voor de afbouw. Hierover nemen wij naast  jullie ook contact op met de locatie. Doordat jullie maar één aanspreekpunt hebben voor de styling en het bloemwerk, zal dit tijdens alle voorbereidingen voor een stuk minder stress zorgen. Op de dag zelf kunnen jullie alles loslaten en hoeven jullie alleen maar te genieten!

werkwijze styling

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Vaag de brochure aan >>>

Laten we samen de liefde vieren

Met liefde en oog voor detail!

weddings

Bekijk mijn portfolio >>>

Meer weten?

download hier mijn gratis brochure

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en mijn beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in en download de GRATIS brochure!

Dankjewel! Klik op de button om de brochure te downloaden:

download brochure »

Let the adventure begin!