Styling

Omdat iedere bruiloft anders is, dus uniek (Yes, daar houden wij van), is onze styling op aanvraag. Ik maak graag een passende, op maat gemaakte offerte voor jullie bruiloft. Er zeker van zijn dat ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan alvast contact met mij op en vraag naar mijn beschikbaarheid. Het is mogelijk om jullie datum alvast te reserveren, zo zijn jullie er zeker van, dat ik het bloemwerk en de styling verzorg op jullie dag!

Omdat bloemen de styling afmaken en sfeerbepalend zijn, zorgen wij dat er een totaal plaatje ontstaat en werken wij met de mooiste combinaties. We love it!

Samen met jullie bekijken we de locatie, want dan pas  komen we tot de mooiste styling concepten! Let’s go! Mijn bloemwerk is samen met de styling maatwerk. Wat zorgt, dat ieder stylingconcept uniek is. 

Let's get Married

Congrats!

Jullie gaan trouwen

Vraag hier meer informatie aan >>>

Let's do what we love and do a lot of it

Omdat de bloemen de styling afmaken en sfeerbepalend zijn, zorgen wij dat er een totaal plaatje ontstaat en werken wij met de mooiste combinaties. We love it! 

Om elkaar te leren kennen en ik super benieuwd ben naar jullie wensen en ideeën. Plannen we samen een kennismakingsgesprek in. We starten met het basisconcept. DÉ BASIS - hier begint het pas echt! We gaan samen kijken naar jullie wensen en ideeën en aan de hand daarvan bepalen wij jullie weddingstyle. We werken jullie wensen en ideeën uit doormiddel van een moodboard met bijbehorend kleurenpallet. 

Het basisconcept is uit te breiden met verschillende bloeminstallaties en stylingitems, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos (hallo Pinterest) en ik help jullie samen met mijn team om niet overweldigd te raken, maar de beste en mooiste keuze maken die past bij jullie wensen en dromen! We zorgen dat het concept dichtbij jullie staat en jullie persoonlijkheid uitstraalt met oog voor detail, want dat is wat voor ons het belangrijkste is!

Met het persoonlijke basisconcept zetten jullie de basis voor jullie bruiloft en de styling. Bloemen zijn de sfeermakers! Vanuit het basisconcept kunnen jullie het moodboard en kleurenpallet delen met de verschillende leveranciers die jullie hebben uitgekozen om mee samen te werken.

Zij verzorgen ieder voor zich een onderdeel op jullie dag met hun eigen specialisatie, waarbij ze op deze manier een goed beeld krijgen van jullie gekozen stijl welke in de hele dag doorgevoerd kan worden.

Wat mag en kan wel op locatie, zijn er speciale voorwaarden van de locatie waar wij rekening mee moeten houden? We bespreken en bekijken de verschillende opties, waarna jullie de keuze maken uit de verschillende mogelijkheden, die we hebben bedacht. Jullie krijgen de definitieve offerte binnen 3 weken.

Everything is ready, let’s celebrate love!

Omdat wij zowel de bloemen als de styling voor jullie verzorgen, heeft jullie ceremoniemeester hiervoor één aanspreekpunt, waar hij of zij met vragen terecht kan. Afhankelijk van het stylingplan, komen wij de dag van te voren of op de dag zelf opbouwen. Dit geldt ook voor de afbouw. Hierover nemen wij naast  jullie ook contact op met de locatie. Doordat jullie maar één aanspreekpunt hebben voor de styling en het bloemwerk, zal dit tijdens alle voorbereidingen voor een stuk minder stress zorgen. Op de dag zelf kunnen jullie alles loslaten en hoeven jullie alleen maar te genieten!

werkwijze styling

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Vraag meer informatie aan >>>

Laten we samen de liefde vieren

Met liefde en oog voor detail!

weddings

Bekijk mijn portfolio >>>

Meer weten?

Ja! Wij ontvangen graag per mail meer informatie over de mogelijkheden

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en onze beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in! Wij doen ons best op jullie vragen binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 

Bedankt voor jullie bericht!
 Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Liefs,
Team Bloemenzo

Let the adventure begin!