Ieder bruidspaar is uniek. Laat ook jullie bruidsbloemen een verlenging zijn van jullie persoonlijkheid. Zijn jullie nieuwsgierig naar mijn werk? Tijdens een bakje koffie of thee leren we elkaar beter kennen in onze winkel KamperFlora en zo komen we samen tot de mooiste combinaties. Denk aan kleuren, vormen en zelfs geuren. 

Het leuke is, dat de mogelijkheden eindeloos zijn. We bespreken alle mogelijkheden zoals hieronder genoemd. Denk bijvoorbeeld aan het bruidsboeket, een backdrop of centerpieces, die jullie gedurende de dag kunnen verplaatsen. Zo laten jullie met een aantal mooie bloemstukken, de sfeer van jullie dag de hele tijd terug komen.

Let's get Married

Congrats!

Jullie gaan trouwen

Vraag de brochure aan >>>

De mogelijkheden

zijn eindeloos

Bruidsboeket

Uniek handgebonden bruidsboeket, geheel op jullie wensen afgestemd.

LINT

Afwerking bruidsboeket met handgemaakt zijde lint, in gewenste (tweekleurige) kleurstelling. Een echte toevoeging aan je boeket!

BRUIDEGOM CORSAGE

Bijpassende bruidegom corsage inclusief dubbele magneet.

Welkomstbord

Stijlvolle bloementoef voor op jullie welkomstbord, passend in de stijl van het bruidsboeket.

gangpad

Langs deze sfeervolle aankleding lopen jullie naar het altaar. Kies voor een groentoef voor aan de stoelen, of ga voor verschillende kleine centerpieces.

centerpiece

Kies voor een centerpiece als echte eyecatcher. Een mooi bloemstuk voor bij de ceremonie, katheder, sweettable of welkomstbord.

Bloemendecoratie Diner

Hier kun je alle kanten mee op (wat het zo leuk maakt!) Van losse takken groen, vaasjes met bloemen, centerpieces tot een bijpassend servet. 

Bloemstuk backdrop

Kleed jullie ceremonie aan met een bijpassend bloemstuk op jullie backdrop, helemaal tof in combinatie met een centerpiece. 

losse bloemen bruidstaart

bloemen bruidstaart

Maak jullie dag helemaal af met bijpassende bloemen op de bruidstaart.

Meer weten?

vraag de brochure aan

Willen jullie vrijblijvend meer informatie ontvangen en mijn beschikbaarheid checken? Vul dan het contactformulier in en ik stuur jullie mijn brochure toe!

Dankjewel! Ik stuur de brochure zo snel mogelijk naar je op.

kennismaking

Onder het genot van een kopje thee en of koffie leren we elkaar vrijblijvend beter kennen en bespreken we al jullie wensen en ideeën. Om samen een tof totaalconcept neer te zetten.

inspiratie

Bekijk of mijn stijl bij jullie droombruiloft past.

verhuur

Liever alleen trouwdecoratie huren? Bekijk dan onze verhuur bruiloftsdecoratie hier.

vraag aan >>>

doe inspiratie op >>>

bekijk de items >>>

Laten we samen de liefde vieren

Love can change the world in a moment

weddings

Bekijk mijn portfolio >>>