Jullie gaan trouwen en hebben een heleboel ideeën, maar weten niet waar te beginnen. Jullie hebben al heel Pinterest afgestruind en zijn er achter gekomen dat de mogelijkheden eindeloos zijn, maar komen er niet uit. Ik help jullie om jullie eigen stijl te vinden!

Met Bloemenzo creëer ik een totaalbeleving voor jullie buiten bruiloft! Met mijn bloemen en styling zorg ik voor een sfeervolle en intieme aankleding van jullie droomdag. Hierbij bedenk ik de mooiste materiaal, kleur, vorm en zelfs geur combinaties met in gedachten jullie wensen en droomlocatie, zodat alles samen komt in een prachtig, uniek totaalconcept!

Of jullie nu met een grote groep mensen jullie liefde vieren of juist klein, het zal altijd persoonlijk, intiem en sfeervol aanvoelen, waarbij er aan elk detail wordt gedacht.

We plannen samen een online vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin we samen brainstormen, jullie wensen bespreken en we leren elkaar gelijk beter kennen. Komen we er gelijk achter of we een klik hebben! Wel zo belangrijk als we gaan samenwerken toch?

Het is jullie dag, niks is te gek. Wees jezelf, geniet en wij zorgen voor de persoonlijke touch! 

Let's get Married

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen

Meer informatie ontvangen? >>

Herken jij dit?

herken jij dit?

1.

Je weet precies wat je wilt en hebt een Pinterest bord vol met inspiratie, maar je bent overweldigd door alle mogelijkheden en weet niet waar je moet beginnen.

2.

Je vindt de styling heel belangrijk en je wil een unieke en persoonlijke touch op jullie dag, maar je bent zelf totaal niet creatief. Je laat het liever aan een expert over.

3.

Je vindt bloemen heel mooi en je wil een aantal echte eye-cathers op de belangrijkste momenten op jullie dag, zodat de bloemen overal terug komen.

4.

Je wilt op de dag zelf niet dat jij en je gasten bezig zijn met de styling, want je wil dat jij, je aanstaande en jullie gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag.

Mijn Favorieten

Om verliefd op te worden, bruidsboeketten.
Een combinatie van verse materialen en droogbloemen, ik hou ervan!
Dit vind ik het allerleukste om te maken een uniek piece of art. Geen één bruidsboeket is hetzelfde!

BRUIDSBOEKETTEN

Trouwen onder een stretchtent. Het meest sfeervolle en intieme wat er is, midden in de natuur, samen met jullie geliefden. Geschikt voor zowel de ceremonie dan wel voor het diner. Tijdens de ceremonie zitten jullie uit de zon en tijdens het diner blijft de warmte hangen onder de tent.

DE STRECHTENT

mijn favorieten

Voor mij klopt het totaalplaatjes pas, als alles op elkaar is afgestemd. Dit begint al bij de 'Save the Date' kaart en de daarbij hoorde uitnodiging. Ook de naamkaartjes en menukaarten voor het diner mogen hierbij niet ontbreken!

STATIONERY

Lieve woorden

reviews

stuur jouw review »

maaike en peeber | 26.06.20

"Joyce denkt fantastisch mee en levert uiteindelijk a piece of art! Prachtig!"

Wat klanten over bloemenzo zeggen

Roos en Noah | 10.10.20

Aangenaam bij Mirre, wezep - Gelderland

"Voor de aankleding van onze bruiloft heeft Joyce prachtig werk geleverd! Het was zo veel mooier dan dat we in gedachten hadden! Daar bij was het contact erg persoonlijk en dacht ze goed mee met onze wensen."

Sanne en Jurrian | 15.08.20

" WIj waren heel bij dat Joyce ons heeft geholpen! Ik was opzoek naar een uniek boeket die zou passen bij mijn jurk, kapsel en make-up. Joyce dacht met ons mee en uiteindelijk kreeg ik een prachtig boeket! We zouden haar zeker aan andere bruidsparen aanbevelen."

Marijke en Johan | 11.09.21

"Wat een prachtige bloemstukken heeft Joyce gemaakt voor onze trouwdag! Ik vertrouwde volledig op haar creativiteit en het was boven verwachting! Een droogbloemen guirlande voor op onze trouwauto een Chevrolet, een haarkam met droogbloemen en een fantastisch mooi boeket. Dank je wel Joyce!"

Joost & Saffira | 03.09.21

"Voor de aankleding van onze grote dag hebben we helemaal vertrouwd op het professionele oog van Joyce. Je hebt aan de hand van een aantal woorden en die wij hadden gegeven, perfect kunnen weergeven wat wij wilde. Opmerking van een gast was: ik zag jullie helemaal terug in de aankleding! 

"Joyce heeft de bloemen voor onze bruiloft verzorgt. Joyce wist precies onze wensen om te zetten in prachtige bloemstukken. De manier van communiceren van Joyce is ook nog eens helder, open en vriendelijk en daardoor zeer prettig. Twijfel niet om je opdrachten bij Bloemenzo te neer te leggen want je zal er geen spijt van krijgen!"

Marthe en Leo | 12.09.20

Netl de Wildste tuin, kraggennburg 

Emily en Erik-Jan | 21.08.20

At Sea, Dronten - Flevoland

"Het is al een feestje om met Joyce te brainstormen! Wij hadden gelijk het vertrouwen dat het helemaal goed ging komen! Dit was ook helemaal het geval. De bloemen en decoratie waren precies zoals wij ze voor ogen hadden. Eigenlijk mooier! Jij hebt onze dag een stukje mooier gemaakt."

Lisan en Ignaece | 30.08.19

in de kas, winssen - Gelderland


"Wat een lieve meid! Vooraf wat foto's doorgestuurd om onze ideeën. Via een Zoomcall besproken hoe mijn trouwboeket eruit zou komen te zien. De bloemen & styling voor de locatie hebben we op elkaar afgestemd. Als je verliefd kan zijn op je trouwboeket, dan was ik smoor!"

Nathalie en Tim | 24.09.20

“Voor de aankleding van onze bruiloft heeft Joyce prachtig werk geleverd! We vertrouwden volledig op haar. Het was zo veel mooier dan dat we in gedachten hadden! Daar bij was het contact heel erg persoonlijk en dacht ze goed mee met onze wensen. Je verstaat je vak als geen ander”

“Joyce is lief, gezellig en geïnteresseerd! Ze reageert snel enthousiast op mails, dacht goed mee, was hierin ook eerlijk. Ze heeft duidelijk veel verstand van haar vak! Joyce, ga zo door, want je bent en doet het geweldig! Het was boven verwachting! Je hebt prachtig werk geleverd. Niet alleen wij, maar ook de gasten waren zeer onder de indruk.”

Joanne en Rodney | 18.01.19

Melissa en William |  21.09.19 

Milligers - Zwolle

“We waren zo blij met jouw hulp en prachtige bloemen, Iedereen had het erover!”

De mogelijkheden

zijn eindeloos

Bruidsboeket

Een persoonlijk, uniek handgebonden bruidsboeket, geheel op  de jurk en jullie wensen afgestemd. Geen bruidsboeket is hetzelfde, je krijgt een waar kunstwerkje, speciaal voor jullie ontworpen.

Prijs afhankelijk van jullie wensen

LINT

Afwerking bruidsboeket met handgemaakt zijde lint, in gewenste (tweekleurige) kleurstelling. Een echte toevoeging aan je boeket!

PRIJS wordt afgestemd op het bruidsboeket en de jurk

BRUIDEGOM CORSAGE

Bijpassende bruidegom corsage met zijde lint, inclusief dubbele magneet. Waarbij wij kijken naar het gekozen pak, zodat er een totaalplaatje ontstaat samen met de bruid.

Vanaf prijs, standaard corsage € 15,-

Welkomstbord

Stijlvolle bloemen voor bij  jullie persoonlijke welkomstbord, passend in de stijl van het bruidsboeket en jullie trouwkaart. Wij werken samen met fijne leveranciers, die wij dit toevertrouwen. Vraag naar de mogelijkheden!

BLOEMENTOEF PRIJS AFHANKElIJK van het gekozen bord

gangpad

Ga voor verschillende tuintjes (mini-centerpiece) in het gangpad, welke gedurende de dag verplaatst kunnen worden.

Prijs afhankelijk van jullie wensen en gekozen materialen

centerpiece

Kies voor een centerpiece als echte eyecatcher. Een mooi bloemstuk voor bij de ceremonie, katheder, sweettable of bijvoorbeeld het welkomstbord.

PRIJS AFHANKELIJK VAN JULLIE WENSEN

Bloemendecoratie Diner

Van bijpassende vaasjes met bloemen of centerpieces tot bijpassende kaarsen met een losse bloem op het bijpassende servet. 

Maatwerk, Prijs afhankelijk van jullie wensen

Bloemen installatie

Kleed jullie ceremonie aan met een toffe bloemen installatie, welke jullie omlijnd en centreert, zodat jullie het stralende middelpunt zijn.

Maatwerk, prijs AFHANKELIJK VAN JULLIE WENSEN

losse bloemen bruidstaart

bloemen bruidstaart

Maak jullie dag helemaal af met bijpassende bloemen op de bruidstaart.

Prijs afhankelijk van jullie gekozen taart

Met Bloemenzo lever ik samen met mijn team totaalconcepten, want niks is standaard en alles wordt speciaal voor jullie bedacht en ontworpen, echt MAATWERK. Zodat elke bruiloft die wij verzorgen persoonlijk en uniek is.

Om jullie alvast op weg te helpen, heb ik een BASISCONCEPT gemaakt inclusief stylingsadvies,  moodboard en kleurenpallet. Vanuit hier werken wij verder jullie wensen en ideeën uit, waarbij de locatie een belangrijke rol speelt.

In het basisconept zijn het bruidsboeket inclusief handgemaakt zijde lint, bruidegom corsage en een centerpiece opgenomen.
Op deze manier creëeren wij namelijk de basis voor een ongedwongen,  intieme en vooral sfeervolle dag binnen jullie eigen gekozen stijl. Boho Chique en Modern Romantisch en dat midden in de natuur!

Het concept is uit te breiden met verschillende bloeminstallaties en stylingitems. Wij helpen om de mooiste keuze hierin te maken.

budget

Investering + Basisconcept

€1250,-

onze vanaf prijs begint bij 

Dit kan voor bloemen  en/of styling

01. Hoe ver van te voren nemen wij contact met jou op?

Willen jullie graag de bloemen, styling en/of verhuur door mij laten verzorgen? Dan adviseer ik jullie om minimaal 12 tot 6 maand voor jullie dag contact met mij op te nemen. 

LET OP: Wees op tijd met het boeken op speciale en/of populaire datums in het hoogseizoen, we zitten dan altijd heel snel vol!

02. Is een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk?

 Waneer we gaan samenwerken, gaan jullie akkoord met onze algemene voorwaarden. Wat betekend dat jullie standaard het basisconcept afnemen. Na dit gesprek ontvangen jullie het uitgebreide basisconcept  - bloemenbeleving waarin alle wensen en ideeen die wij besproken hebben zijn opgenomen.
Basisconcept: bruidsboeket incl. handgemaakt zijde lint, bruidegom corsage, en centerpiece. Inclusief stijlbepaling, styling advies van o.a. de locatie  en het bloemenconcept met moodboard en kleurenpallet.

Veel gestelde vragen

03. Werk je alleen?

Nee, ik werk niet alleen. BLOEMENZO bestaat uit een team weddingplanners en stylisten. Vanaf het moment dat jullie contact met mij opnemen, zullen jullie contact hebben met mij of met Sanne. Sanne is onze projectmanager en ondersteunt en helpt mij om alles in goede banen te leiden. Tijdens een bruiloften komen wij altijd met twee assistentes. Ook Lars kunnen jullie tegen komen bij de op- en afbouw op locatie voor het nodige sjouwwerk.

04. Zijn jullie op de dag zelf aanwezig?


Absoluut! Omdat jullie voor een totaalconcept hebben gekozen, zijn wij altijd al vroeg op pad om de bloemen en styling te verzorgen op locatie. Van het klaarzetten van de ceremonie tot het stylen van de diner tafel. Wij zorgen voor een totaalbeleving voor jullie en voor jullie gasten, met oog voor detail en gaan pas weg als alles klopt, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. De afbouw wordt afhankelijk van de locatie dezelfde avond nog gedaan of de volgende dag. 

+ lees meer

05. Maak je ook losse boeketten?


Met Bloemenzo Joyce focus ik mij op totaalconcepten van bruiloften. Dit wil zeggen dat ik daarom geen losse bruidsboeketten maak, maar een totaal beleving voor jullie creëer. Af en toe maak ik hier een uitzondering voor, bijvoorbeeld voor een styled shoot, maar dit is absoluut geen standaard. Wél kan er gekozen worden voor alleen het Basisconcept - bloemenbeleving.

06. Worden de bloemen bezorgd of kan ik het zelf ophalen?

Ik adviseer altijd om het bloemwerk te laten bezorgen. Omdat wij totaalconcepten leveren, zijn wij vaak al onderweg naar locatie om daar de styling te verzorgen. Het is daarom voor ons een kleine moeite om het bruidsboeket op gewenste tijd en locatie af te geven en het zorgt ook nog eens voor een stuk minder stress in de ochtend en kunnen jullie je focussen op elkaar. 

- toon minder

07. Wat is het minimum bestedingsbedrag?

Bij Bloemenzo Joyce staan wij voor een totaalbeleving. Bloemen versterken het moment en brengen een unieke sfeer. Mijn focus ligt dan ook op totaalconcepten neerzetten met bloemen en styling. Het minimum bedrag voor totaalconcepten is  bloemwerk is € 1250,- dit is inclusief btw en exclusief reiskosten, styling items en styling werkzaamheden op locatie. 

08. Hoeveel kost een 'bloemenbeleving'?

 Gemiddeld besteden bruidsparen tussen de
2500 á 5000,- euro bij ons.  Uiteraard geheel afhankelijk van jullie wensen.
We bespreken graag jullie wensen en de mogelijkheden, want die zijn er eindeloos. Samen kijken hoe we het maximale uit jullie budget kunnen halen. 

- toon minder

Laten we samen de liefde vieren!

Love can change the world in a moment

weddings

Bekijk mijn portfolio >>>

kennismaking

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend! Tijdens een online video call bespreken wij al jullie wensen
 en ideeën!

inspiratie

Inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bekijk of mijn stijl bij jullie droombruiloft past.

verhuur

Liever alleen trouwdecoratie huren? Bekijk dan onze verhuur bruiloftsdecoratie hier. Je kunt een offerte aanvraag doen via onze verhuur webshop! 

vraag aan >>>

doe inspiratie op >>>

bekijk de items >>>

Get in touch together

Ja, wij willen meer weten!

Willen jullie graag  de inspiratiebrochure ontvangen en weten of wij nog beschikbaarheid zijn? Vul dan ons contactformulier in! Wij doen ons best op jullie vragen binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 

Bedankt voor jullie bericht!
 Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Liefs,
Team Bloemenzo